KONYA / KARAPINAR - KAYALI KASABASI KEPEZ İLKOKULU

Ock

Okulumuz sınıf öğretmeni Kemal B.'nin proje ortağı olarak katıldığı DeneYap Eğlen Öğren eTwinning projesi okulumuzda başladı.

Ara

12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan, öğrencilere tutumlu olmak ile yatırım yapmanın, yerli malı kullanımının öneminin aktarıldığı önemli bir hafta olan Yerli Malı Haftası okulumuzda kutlandı. Yerli Malı Haftası süresince çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Kas

Okulumuzu güzelleştirme çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Okul bahçemizde bulunan alana "Meyve Sepeti Oyunu" için meyveler çizildi ve voleybol sahası çizgileri belirginleştirildi. Çocuklarımızın okulumuzu sevmeleri ve okula bağlılıklarının artırılması açısından önemli olan bu çalışmalarda emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzun 1/A Sınıfı Öğretmeni Bekir SABUNCU tarafından hazırlanan "ELAKİN" adlı Sınıf Gazetesi ilk baskısı ile okuyucuları ile buluştu. Öğrencilerin okuma motivasyonunu artırmak ve farkındalık yaratmak için yapılan bu etkinlikte emeği geçen öğretmenimiz Bekir SABUNCU´ya teşekkür ederiz.